Home

Back to Latest news

Marts 2008

Familien Bonefeld er nu langt om længe blevet del af fodbold-storhejet. Vi har undgået at bruge vores weekender på en fodboldbane i 11 år, men nu går den ikke længere! Fodbold spilles kun om efteråret og vinteren her og folk går meget op i det! Børnene bliver testet for at se hvilket niveau de skal spille på og så bliver der sat hold sammen til en ugentlig kamp og træning. Man bruger ikke professionelle trænere men typisk en far eller to træder til en gang om ugen. Carl og Gustav spiller begge for Chatswood Rangers. Carl startede ud med at blive sat på mål til første kamp og fik desværre en fodboldstøvle sparket ind i kæben med fuld kræft. Han er nu på normal kost igen efter et par dage med suppe og youhurt gennem sugerør og Carl har nu forstået af det giver mening med en tandbeskytter.

Vi forlængede påsken lidt for at nå en sidste tur ud til Outback NSW. Vi tog en rundtur på 3000 km. Der var ekstremt tørt mange steder. Søerne (selv de store) er simpelthen tørret ud, og jorden slår revner. Flere steder så vi vandskiudlejning og hoteller med "søudsigt" som lå ned til søer uden vand! Store dele af NSW har fået en masse vand i løbet af sommeren, men der er stadig mange steder længere mod vest, der ikke har fået vand i årevis. Vi startede ud i Echuca (gamle havneby på Murray River), hvor vi bl.a. sejlede med damppaddelskib, så Lake Mungo Nat. Park (hvor der ikke har været vand i 30.000 år), så videre til Kinchega Nat. Park (hvor der til vores forundring heller ingen vand var), så til minebyen Broken Hill og endelig til opalminebyen White Cliffs, hvor det regnede og stormede og dækkede vores bil (inkl. under kølerhjelm med småsten og grus).  

Camper traileren har nu kørt den sidste tur, er blevet vasket og pudset og er nu sat til salg. Vi har haft meget glæde af den, og den har haft den fordel af det kunne lade sig gøre at tage afsted hurtigt, forholdsvist billigt og uden for meget planlægning.

Vi arbejder så småt på vores hjemflytning og er ved at have fået styr på selve pakningen og transporten af vores gods. Vi har fundet en møbleret lejlighed her i Chatswood, som vi flytter ind i midt i maj, mens vores flyttelæs sejler hjemaf. Vi har nu fastsat vores hjemkomstdato til den 1. juli 2008.

Kristen er startet hans nye stilling hos SimCorp og var derfor i Københavnsområdet fra 3. - 11. april og kommer sikkert et par gange til inden julimåned.


.

Gustav i kamp.


Home