Home

Back to Latest news

February 2008

Gustav fejrede hans 7 års fødselsdag sammen med hans skolekammerater, og det blev til en Lego-fest hjemme hos os. Regnen sillede ned igen, så vi var glade for at vi "kun" havde 9 kammerater til at bygge med klodser og spise Lego-klods chokoladekage indenfor. Der var diverse aktiviteter som bygning af bordpynt, konstruktion af biler, som kunne testes ned af en rampe, hvem kunne bygge det højeste tårn på 5 minutter. Se billeder her: Gustavs Lego fødselsdag.

Vi har været på lidt forskellige turer hver især. Nogen nød sne i høj solskin, nogen frøs i sommertøj i 15 grader og en sloges med regnvejr. Kristen var en uge i Canada med arbejdet og havde brug for det efterhånden ikke særlig brugte vintertøj. Christina i Melbourne nød en velfortjent pigeweekend i Melbourne. Der blev kaglet, shoppet og spist i lange baner. Vi var 3 veninder der tog fra Sydney for at besøge min gode gamle genbo Carmel i Melbourne. Carl var med 5. klasse på bush camp, hvor de var 100 børn på camping i 11 mands telte. Det væltede desværre ned, så nogle af aktiviteter blev aflyst, og de blev lidt våde....Men der blev ellers sejlet i kano, klatret på klatrevægge og svømmet en del. Det var en stor succes at være afsted i 3 dage med kammeraterne.

Carl var til skolens swimming Carnival, hvor der blev dystet hårdt i crawl, brystsvømning, rygcrawl og butterfly. Skolens elever er inddelt i 4 forskellige "huse" (grupper), så der er stor konkurrence imellem de forskellige huse, og hvem der klarer sig bedst.

Gustav går på 3. år til Nippers og sluttede af med at lave en Ironman, som bestod af svømning i havet, en løbetur og tilsidst en omgang på boards. Vi har aldrig set Gustav lægge som mange fysiske kræfter i en sportslig konkurrence. Hans ben de rystede, da han kom tilbage, og han var helt færdig og temmelig stolt (specielt fordi Carl aldrig har deltaget i en Ironman.....).


.

Emma, Kate og Carmel - det er frokost ved en af de lækre konditorier i St. Kilda, Melbourne!


Home