Home

Back to Latest news

September 2007

Kristen var på lynvisit i Københavnsområdet i den første uge af september. Han var på SimCorp-kursus....se billederne - nej han er stadig hos SimCorp og er ikke gået over i barbranchen. Kristen er i Danmark igen i midten af november.

Desværre skal vi flytte ud af det hus, som vi bor til leje i her i Artarmon, da det er blevet solgt og ejerne gerne vil flytte ind til nytår. Vi er derfor gået på husjagt og håber på at finde noget tilsvarende i området, da Carl og Gustav skal forblive i den samme skole indtil vi rejser tilbage i Birkerød i juli 2008. Desværre er huspriserne steget sindsygt meget - områdets record blev sat her i September, hvor et hus fire gader længere væk blev solgt til 12 millioner.... huset er nyrenoveret og vældig flot og rimelig stort, men der er ingen havudsigt men bare en god tæt beliggendhed til Sydney. Vi prøver at finde et skur et eller andet sted med en 5 sengskøje;-)

Turen går nu 3 uger til Northern Queensland og vi skulle gerne være tilbage igen med opdateringen den 18. oktober. Carl og Kristen er taget afsted med bil og campertrailer. Katrine, Gustav og jeg følger trop 3 dage senere med JetStar direkte til Townsville. Så går turen i bil alle 5 hele vejen til Cooktown gennem regnskove, tropiske strande og forhåbentlig møder vi ikke nogle krokodiller, når vi kører over floderne....


.

Se hvad jeg kan skrive helt selv


Home