Home

Back to Latest news

November 2007

Vi er langt om længe flyttet efter en hel del søgen i det lokale område. Vi måtte desværre opgive at finde noget i den by, vi boede i før, men har så fundet et halvtdobbelthus ca. 3 km længere mod nord, hvor vi nu skal bo de sidste 7 måneder. Det er et OK hus med en mikroskopisk have og desværre er der en hel del mere køren indvolveret, da børnene ikke længere kan tage skolebus om morgenen og om eftermiddagen, så mor har taget taxakasketten på igen. Flytningen blev klaret med hjælp fra 3 flyttemænd og nu er vi rimeligt på plads. Det meste er ude af flyttekasserne, og garagen bugner af ting og sager, som vi ikke kan have inde i huset. Vi har ikke noget kontor mere, så Kristen og jeg har fået kontor i soveværelset - det minder mig om vores første 2 værelses lejlighed på Frederiksbergs Bredegade! Vi har heller ikke vores børne-computerområde mere, så det er røget ind til Carl. Hans værelse ligner en spillebule, så han er i den syvende himmel. Ellers er her bare proppet med ting og sager overalt. Men sådan bliver det nok også på Bentzens Vænge, inden vi får bygget til, så vi kan vel så småt begynde at vænne os til det. Billeder af vores hus: Roseville.

Nipper-sæsonen er startet og Gustav deltager for 3. år i træk. Det foregår søndag morgen på Balmoral-strand, hvor der bliver løbet om kap i sandet, padlet på surfboards, tovtrækning og lidt undervisning i lifesaving. Det er skønt at komme ned på stranden så tideligt, der er en god afslappet atmosfære og børnene pisker omkring og har det sjovt.

Julerierne er startet og julenisserne har fundet vej til vores hus. Det er hyggeligt, at vi stadig har to i husstanden, der stadig kigger efter nisserne, men de havde dog ikke hørt alt den raslen og puslen, som jeg hørte natten mellem den 30. nov og 1. dec ;-) Mormor og farmor har haft travlt i november, og det er vi rigtige glade for. Kristen var i Danmark i slutningen af november og pånær en håndfuld tøj, så var kufferten pakket til bristepunktet med julegaver, så dem glæder vi os til at pakke ud.

Vi besøgte for første gang det årlige julemarked i den danske kirke og det var ret imponerende. Der var nisser og julepynt, hotdogbod, bager med kringle og rugbrød, æbleskiver,  smørebrød og en hel "købmandsbutik" med remoulade, kammerjunker, dansk slik osv. Der var naturligvis en masse danskere,  og det var ret hyggeligt at tulle rundt og snakke med nogle af de andre danskere, som vi efterhånden kender.

Der er blevet produceret kagehus for første gang i 10 år - der blev dog snydt lidt, dvs. at jeg mødte op sammen med et par veninder til et lokalt arrangement, hvor man havde sørget for slik og selve husedele, så nu var det bare et spørgsmål om at få limet det hele sammen og få klistret flest mulige stykker slik på. Det var en hyggelig aften sammen med 80 andre snakkende kvinder, så der var tale om storproduktion! Nu står huset her og pynter i celofan, og nu må vi se hvor længe det varer, inden nogen bryder ind (jeg sætter ikke den store lid til Katrine-pilfinger - se billedet med chokoladekalenderen).

Katrine har været rigtig heldig og har fået en plads i en preschool til næste år, så hun har været på besøg og møde lærene og se stedet an. Hun skal gå der 2 dage om ugen sammen med hendes veninde Lucy, og det er en slags børnehaveskole fra kl. 9 - 15. De leger det meste af tiden, men det er struktureret leg, dvs. lærerne har opstillet 5-10 forskellige legeaktiviteter, og så er det dem man kan lege med. Det er anderledes i forhold til en alm. australsk børnehave, da de også lærer bogstavslyde samt tal og synger og rimer.

 


.

Flag-racing. Det gælder om at komme først hen og gribe en pind og der bliver færre og færre indtil der er fundet 1 vinder.


Home