Home

Back to Latest news

Juni 2007

Australien fejrer den engelske dronnings fødselsdag og kvitterer med en fridag, så det sætter vi stor pris på ;-) Vi brugte den ekstra fridag på at køre til Dubbo, som ligger 5 timers kørsel nord-vest for Sydney, hvor hovedattraktionen er et stort Zoo. Det er så stort, at man cykler rundt, så hele familien med blev iført cykelhjelme og pedalede rundt med Katrine i cykelvogn i det smukkeste efterårsvejr.

Mændene i familien er begyndt at løbe for alvor. Carl og Gustav deltog i Mini-Mos Marathon - et 2 km løb, hvor Carl placeret sig på en flot 3. plads i sin klasse. Gustavs stilart var enten fuld skrue eller han gik, men han gennemførte og 2 km er faktisk langt for så korte ben. Nu er City to Surf også booket ind i kalenderen - denne gang løber farmand de 14 km med Carl fra Sydney centrum til Bondi Beach engang i August, så der er tid til at træne.

Katrine holdt 3 års forskudsfødselsdag for nogle af sine australske kammerater. Der var inviteret 5 børn og deres familie til brunch og superfar stod tideligt op søndag morgen og lavede en kæmpe kagekone til os alle. Der blev snakket i den nye lyserøde mobiltelefon og spillet basketball bærende på den nye håndtaske, og det var ikke til at stå for. Alle de tunge gaver så som et dukkehus blev pakket ud, så nu må vi se, hvad Katrine siger til hendes rigtige fødselsdag den 2. juli, som bliver fejret i Singapore.


Katrine laver mad.

Katrine bowler.

Bemærk den røde jord selvom vi kun er 300 km mod øst.

I Dubbo Zoo.

Carl og Gustav efter Mini-mos-marathon.

Fars flotte kagekone.

Alle de tunge pakker blev pakket ud, selvom jeg først har fødselsdag, når jeg er på vej til Danmark.

Jens, Sally og Malene til fødselsdag

Endelig fik jeg en lyserød seng - og holdt min mor underholdt i 14 dage.


Home