Home

Back to Latest news

Juli 2007

Danmarksturné - denne måned tilbragte vi det meste af tiden i Danmark. Det var dejligt at se familie og venner igen, og vi havde en masse gode oplevelser.

Turen startede med et 2 dages stop-over i Singapore, hvor vi slappede af og holdt ferie alle 5. Det blev til sight-seeing rundt i byens gader, Indisk marked, Sentosa Island og på Orchard Road, hvor vi boede. Katrine fyldte 3 år, og hun blev fejret om eftermiddagen med kage på Starbucks, hvor hele caféen sang Happy birthday for hende. Det var meget varmt og fugtigt, så vi brugte også en del tid på bare at afkøle i hotels pool eller på air-conditionerede caféer. Mor og far bestilte barnepige og var på Raffles Hotel for at nyde den obligatoriske Singapore Sling og spiste på en af de mange restauranter.

Den første uge blev brugt hos farfar og farmor i deres flotte nye hus. Desværre var vejret ikke rigtig med os, så vi brugte en masse tid indenfor. Carl havde sin Birkerød-kammerat Louis med nogle af dagene, og det var bare lykke. De var som klistret fast til hinanden og computeren. Der blev holdt rigtig dansk fødselsdag med boller, jordbærlagkage og bamserkage for Katrine og alle gæsterne. Katrines favoritgæst var nok jævnaldrende kusine Johanne, som Katrine nød at være sammen med. Lene og Sune kom også et kig forbi med nogle fodboldglade drenge, som sørgede for at Carl og Gustav fik brændt noget krudt af, og vi fik en hyggelig snak.

Så gik turen til Stevns, hvor Katrines mødregruppe-familier holdt ferie sammen på et konferencecenter i 1 uge. Det var dejligt at se alle mødregruppevennerne igen, nyde at få maden serveret, se børnene i diverse legeaktiviteter og få besøg af nogle andre venner om aftenen. Kristen arbejdede hele ugen, men nåede dog at komme ned og være med om aftenen. Mormor kom også forbi et par dage for at være sammen med Kristen, Carl og Gustav, da de fløj hjem til Australien efter 2 uger i Danmark.

Katrine og jeg boede hos mormor i en uge, hvor vi både fik arbejdet på husets loft med mine brødre, var til oldemors 95 års fødselsdag, fik slappet lidt af i haven, var til mange teselskaber hos Katrine, besøgte min far på hospitalet og hjalp med lidt praktisk arbejde, da han kom hjem til sig selv igen. Sidst på ugen tog vi atter turen til Jylland for at afleveret den lånte bil tilbage til farmor.

I den sidste uge boede Katrine og jeg nogle dage i København i vores gamle Ewaldsgade-lejlighed (som Thomas og Tina bor i nu), og det var hyggeligt at gense den. Jeg fik besøgt nogle venner, og det var hyggeligt, når vi jo ikke snakker så tit sammen. Der blev shoppet lidt udsalgsvarer og børnetøj, fejret min mors fødselsdag og Bentzens Vænge-husets have fik en omgang, inden de nye lejere overtog huset. Huset er lejet ud til 1. juli 2008, så mon ikke vi vender hjem til Danmark til den tid.

Alt imens Katrine og jeg holdt 2 ekstra ugers ferie i Danmark var Kristen og drengene fløjet tilbage til Australien for at lege enlig far med to børn. Det var hårdt program for luksusfarmand, der ikke er vandt til så meget familiearbejde ;-) Nu bestod hverdagen på skole og skolefritidsordning hver eftermiddag, lektier, fritidsaktiviteter, kokkerere måltider, lave madpakker og ordner alt praktisk, mens der jo også lige skulle arbejdes hos SimCorp. De bestod prøven med flotte karakter, så mor og Katrine overvejer, hvor næste pigeferie skal gå til ;-)Home