Home

Back to Latest news

December 2007

Chokoladekalender - jeg ved ikke om jeg snart afskaffer dem! Katrine lagde ud med at spise 7 stykker af hendes den 1. december. Den 10. dec har Gustav en kammerat på besøg, og de er lidt lækresultne, så de spiser resten af Katrines kalender pånær 1 stykke! Det var da altid noget, at han indrømmede og kunne godt indse, at han måtte forære sin kalender til Katrine nu. For et par år siden åd Carl hele sin kalender i løbet af den første uge af december men nægtede hårnakket, at det var ham indtil 1 år senere!

Katrine og jeg var på det, der skulle have været en rigtig pigejuletur ind til byen og i Sydney Opera House og høre en børnejulekoncert med hendes veninde Lucy. Desværre enten turen med 3 sting under hagen, da hun slog sig på et bord, da vi hentede frokost med farmand! Vi tog revanche ugen efter og så store flot pyntede juletræer, udstillingsvinduer med Nøddeknækkeren, men opgav dog at finde julemanden i et stormagasin, da man skulle stå i kø i en time! 

Der er indkøbt juletræ, og det dufter af gran, MEN 1/3 er gulligt, fordi det er blevet visnet her i varmen. Her har vi juletræsfødder med vand i og nogen kommer endda isterninger i. Kristen kan nå hele vejen rundt på det bredeste sted, så det er den slanke model! Et par dage før jul havde vi lagt ca. 10 pakker under juletræet og der udbredte sig en panik primært hos Gustav og Carl, da vi sagde, at vi ikke havde flere pakker. De kunne dog godt forstå, at vi ikke ligefrem kunne ringe til folk og spørge om der ikke kom nogle pakker, så vi satte vores lid til at postvæsenet arbejdede den 24. ;-).  Der var vild jubel den 24. da træet bugnede af gaver fra det hemmelige lager :-)

Så blev det endelig juleaftensdag og det blev lidt af en spændende og anderledes dag! Kristen startede ud med at være på arbejde til kl. 14, Christina prøvede sideløbende at lave julemad, var i poolen med dem alle for at brænde lidt energi af og handle de sidste par ting, og her gik det galt. Katrine formåede at falde igen og slå hagen, så denne gang brugte Kristen et par timer i kø hos lægen for at få det limmet! Der røg turen til den danske kirke. Kristen åbner campertraileren for så at finde ud af, at den er driv våd inden i og flere af vores stole, soveposer osv. er mugne og så brugte vi resten af eftermiddagen på at vaske og vurdere, hvad vi skulle gøre med skaderne. Campingturen er nu udskudt en dag og vi tager afsted den 26. i stedet.

Da klokken blev 7 besluttede vi, at nu måtte vi jo nok hellere se at komme igang med dagens højdepunkt. Der blev der spist lam og ris a l'amande i lange baner, vi sprang julesalmerne og gåen om juletræet over for første gang, åbnede gaver i en lind strøm (også nogle mellem retterne - det kan anbefales), julemanden kom også på besøg i år - selvom Katrine synes det var lidt underligt at han ikke kom mens vi sov! Carl har fået alt det Bart Simpson merchandise der overhovedet findes, Gustav er flyttet og der er flyttet en Ninja Turtle ind, Katrine stavrer rundt i højhælede sko, trusser og ny dukkevogn. Kokken er fået en masse ny inspirationslitteratur og Kristen skal nu lære at surfe.


.

Her er jeg lappet sammen juleaften.


Home