Home

Back to Latest news

April 2007

Kristen har fået sig et nyt legetøj - et digitalt kamera, så nu kan I godt glæde jer til 1000vis af fotos. Der eksperimenteres en hel del, og familien Bonefeld og diverse tålmodige dyr udfolder sig som fotomodeller.

Farfar og farmor er stadig i Australien og kom tilbage fra en spændende campingtur inde i outbacken og tilbragte nogle dejlige dage her hos os, inden de kørte videre op af østkysten for at mødes med os. Carl fik lokket farmor til at lave en flot fødselsdagslagkage og ellers gik tiden med lokal sightseeing og almindelig god familiehygge.

Carls 10 års familiefødselsdag blev afholdt i Australian Reptile Park sammen med familien Rosenvold. En hyggelig dag, hvor der blev studeret diverse edderkopper, krokodiller, slanger, dingoer, håndfodrede dingoer osv.

Påskeferien gik til Airlie Beach og til Long Island (en af Whitsunday øerne 2300 km mod nord fra Sydney). Vi sendte farfar og farmor afsted nogle dage før os i vores bil og campertrailer, og vi fløj så op og mødtes med dem. Vi camperede i 5 dage og brugte tiden på at tage på diverse turer. Knud og Kristen prøvede kræfter med en sejltur, hvor der var gang i sejlene. Kirsten, Carl og jeg tog en mere rolig tur til Whitehaven Beach (en vild smuk strand med krystalklart vand) og fik også snorklet lidt. Vi forsøgte at afsætte Kirsten og Knud på en krokodilletur, men de lugtede nok ikke så velsmagende for de kom hjem igen ;-) LandRoveren gjorde selvfølgelig sit for at gøre ferien uforglemmelig, så der blev også brugt to dage og 500 km på af skifte bilens bremser! Efter 5 dage på luftmadras opgraderede vi til Long Island Resort, hvor vi nød, at der blev serveret mad til os morgen, middag og aften. Det krystalklarevand lå 30 m fra vores terassedør, og der var ca. 20 skridt ud til en hængekøje :-) Carl så vi stortset ikke, da han bevægede sig frit rundt på resortet og spillede bordtennis, basketball og hjalp til i sejlsportsbutikken. En en ferie, hvor det faktisk føltes afslappende - jeg tror, jeg bliver mere og mere til resortferie.....(og så er der en masse af jer, der kan sige "og hvad sagde vi").

Gustav fik desværre ikke gipsen af, inden vi tog på påskeferie, da jeg ikke kunne garantere lægerne, at Gustav kunne forholde sig ROLIGT i 14 dage! Jeg synes, at han tog det udsædvanligt flot, når man tænker på, at han var omgivet af pools med store rutchebaner og det dejligste vand med diverse sejlaktiviteter, og han måtte bare ikke komme i! Til alles held var der en børneklub på resortet, som kørte nogle rigtige gode aktiviteter (fodrede fisk, bush walking, så på wallabies i mørke) for en lille gruppe børn i hans alder hver formiddag og aften. Han elskede at være der, og det gjorde det også nemmere for os andre at bade, når han ikke var der og så på det. Gipsen er nu kommet af efter 7 uger og albuen har det fint, men er dog stadig meget øm.

 


Carl's 10 års fødselsdag

Katrine leger med perler.

Kristen bager kagemand.

Viktor, Laura, Christian, Carl og Gustav foran Kristen's fine kagemand

Carl i poolen

Gustav spiller billard med brækket arm

Knud på sejltur rundt i The Whitsundays

Whitehaven Beach er flot men også meget populær....

Knud fra frømandskorpset

En meget grøn frø

Christina kan lige klare ferien :-)

Katrine og Kristen i poolbar

Knud på vandski og op kom den gamle hest i flot stil.

Carl flyttede nærmest ind i sejlsportsudlejningen

Kristen og Katrine i kayak


Home