Home

Back to Latest news

Marts 2007

Endelig lykkedes det os at få javet Peter og Malene ud af campinghullerne igen. Det holdt hårdt - sidste gang var i marts 2004, da vi var på ferie i Australien. Nu er de også udstyret med tvillingerne Anna og Clara på snart 3 år, men roof top teltet holdt stadig. Vi nød allesammen stranden ved Green Patch, Jervis Bay hele lørdagen og fik badet til den store guldmedalje i det krystalklare vand.

Gustav har desværre brækket venstre arm. Han spillede basketball med Carl ude i haven, og de stødte ved et uheld sammen. Gustav og jeg tilbragte en hel aften på skadestuen og vendte hjem med armen i gips og en hel masse tårer lettere. Armen blev vendt og drejet af flere forskellige, og det gjorde ondt, specielt også når klokken var 23 inden vi nået hen til gipsafdelingen. Gips af om 5-6 uger - meget heldigt at det er den dag vi flyver på badeferie til the Whitsunday Islands.

Farfar og farmor er vel ankommet til Australien for at være her i 7 uger. De startede ud med en weekend på *Kristen's australske camping skole* sammen med Carl og Katrine. Gustav og jeg spillede Matador, så TV og spiste pizza i Artarmon og holdt dermed armen uden for rækkevide af sand og badevand. Det ser ud Knud og Kirsten har bestået prøven og er nu sendt ud i bushen - første stop Broken Hill i outback NSW. Fætter Guy fra England har også været på besøg i et par uger, så der var rift om sengepladserne. 

Sydney Harbour Bridge fejrede 75 års fødselsdag, og det blev fejret ved at lukke broen for biler, sådan at folk kunne gå over den på vejbanen. Der var tusindvis af mennesker - allesammen i ført speedmarker grønne kasketter - der slentrede over broen. Der var høj musik, fly der paserede i formation og en rigtig god stemning. Vi tog turen sammen med familien Rosenvold, som desværre er på vej tilbage til Virum efter knap et par år i Australien :-(

Christina har været på italiensk kokkeskole og bl.a. lært at lave hjemmelavet pasta. Færdighederne blev straks taget i brug til aftens lasagne, hvor dejen til pladerne blev lavet, æltet, hævet, rullet og forkogt......puha.... men 3 timer senere fik vi dog lasagne. Jeg tror, vi skal lave en blindtest på friske lasagneplader fra supermarkedet og mine egne, inden vi giver os i kast med projektet igen! Gustav og Katrine synes dog, at det var vældigt sjovt, så helt forgæves var det ikke.

arl mente dog, at det var ret ærgeligt, at vi ikke var i Danmark og kunne få en af farmors lækre lagkager (for det var hun bedre til end mor). Han blev dog helt opløftet, da han fik at vide at farmor rent faktisk er i Australien på hans fødselsdag i år! 


Carl's 10 års fødselsdag

Katrine leger med perler.

Kristen bager kagemand.

Viktor, Laura, Christian, Carl og Gustav foran Kristen's fine kagemand

Carl i poolen

Gustav spiller billard med brækket arm

Knud på sejltur rundt i The Whitsundays

Whitehaven Beach er flot men også meget populær....

Knud fra frømandskorpset

En meget grøn frø

Christina kan lige klare ferien :-)

Katrine og Kristen i poolbar

Knud på vandski og op kom den gamle hest i flot stil.

Carl flyttede nærmest ind i sejlsportsudlejningen

Kristen og Katrine i kayak


Home