Home

Back to Latest news

Maj 2007

Carl holdt en fællesfødselsdag sammen med en hans skolekammerater for nogle af drengene i klassen. Carl mente at når man blev 10 år, så var det slut med at holde fødselsdag derhjemme - han ville gerne gøre som de andre i Australien og holde det ude, hvor der var en aktivitet. Det er den nemmeste fødselsdag der er holdt til dato og Carl og drengene morede sig. Det største ønske var at komme ud på en bane og skyde med laserpistoler, spise KFC og islagkage, så det blev det til.

Familien usportslig har endelig fået en dreng, der går fodbold - Gustav har spurgt længe og forældrene har haft mange gode argumenter for hvad de hellere ville i weekenden end at stå på et fodboldstadion, men nu har vi fundet et kompromis. Vi har fundet et træningshold, der ikke spiller rigtige kampe (den går vel et par år!) - dvs. de træner bare og det er et hit. Han spiller i de rød-hvide farver.

Mens farmand tog til Danmark de to sidste uger af maj for at deltage i diverse SimCorp-møder og -seminarer blev vi hernede og hyggede os i det dejlige efterårsvejr. Det blev til en tur på the PowerHouse Museum (a la Experimentarium), som endte bræt, da Gustav "faldt" i et springvand og blev våd fra top til tå i bedste Gustav stil!


Carl i skyderudstyr til hans fødselsdag

Åbent hus i skolen - Gustavs 1. klasse.

Åbent hus i skolen - Carls 4. klasse.

Carl kvalificere sig til skolens 2 km zone løb

Gustav ønsker sig en hund!

Katrine får støttehjul på den gamle cykel.


Home