Home

Back to Latest news

Februar 2007

Gustav holdt piratfest på en legeplads med et piratskib for 9 klassekammerat-pirater, og det var et hit. Vi gik for den australske model med en 2 timers fødselsdag udenfor hjemmet. Mor og far brugte alle krafter på at bage og dekorere en piratkage med masser af blå farvestof i! Alle var udstyret med et piratnavn. Der var piratlege (f.eks. Eat slugs - den gode gamle danske karamelsnørebåndsleg), skattejagt med en skat som var gravet rigtigt ned i sandet og piratkage. Gaverne blev taget med hjem og åbnet efter festen, og så er det tid til at skrive takkekort.

Demografien på skolen er ret asiatisk, så i år blev Chinese New Year fejret med kinesisk mad, dragebådsløb og kinesisk klip og klister. Det var godt at se så mange asiatiske familier deltage, da disse familier desværre tit og ofte bliver væk fra de sociale arrangementer på skolen.  Der er ca. 50% asiatiske børn på skolen, som er meget arbejdssomme. Set med danske øjne bliver de nok pæset lige lovlig hårdt af deres forældre. Mange af de kinesiske børn er jo enebørn, og når man kun har et barn, som må man virkelig sikre sig, at det bliver til noget! Ret mange børn bliver coachet efter skoletid fra 1. klasse for at få en god karakter til diverse tests og komme ind i Opportunity Class-klasserne senere hen. Der er en "Opportunity Class-linje", som kører i 5. og 6. klasse på vores skole og det er for de intelligente børn. Der rekruteres børn fra 20 forskellige skoler, og det er meget eftertragtet og svært at komme ind i disse klasser. Udvalgte børn går til en prøve og de bedste kommer ind og får lov til at arbejde 100% i overhalingssporet inden high school.

Det har været den helt store besøgsmåned med besøg af 2 forskellige fætre fra England. Fætter Ben og kæreste Laura var på besøg i nogle dage i begyndelsen af måneden. De blev lokket en tur i Zoo, men ellers nød de strandene allermest.


Fødseldag for Victor med australsk inspireret mango-blåbærlagkage.

Piraterne er klar.

Herligt med en masse gaver fra piraterne.

Dragon boat racing.


Home