Home

Back to Latest news

Oktober

Mormors besøg i Australien skulle helst også bestå af andet end børnepasning, så vi tog på en udvidet weekendtur til Myall Lakes, som er 4 timer nord for Sydney. Vi camperede i vores campertrailer og mormor valgte at indvie vores gamle tunneltelt i Australien - meget modigt synes jeg nok. Jeg tror, hun blev inspireret af, at teltet havde hun helt for sig selv ;-) For sådan at holde bush stemningen op havde vi en enkelt Huntsman edderkop inde på det meget sparsomme fællestoilet, et stort firben (90 cm lang) der luskede rundt udenfor teltet og en possum, der kom ned fra træet og kiggede på os om aftenen. Myall Lake var smuk, og vi fik mulighed for at tage en kayaktur med drengene, da mormor var der til at tage sig af Katrine.

Jobeventyret varede ikke længe - sådan cirka kun 12 uger. Jobbet opfyldte desværre ikke mine mål, jeg satte for mig selv, da jeg startede. Jeg synes, der var for meget stres i forhold til det personlige, som jeg fik ud af jobbet, og det er børnene ikke godt tjent med. Udover stressfaktoren var jobbet i sig selv meget frustrerende, og jeg havde næsten ingen kollegial kontakt. I Australien arbejder man som regel bag nogle flybare "opslagstavler" og selv frokosten bliver indtages alene over tastaturet! Jeg vil nu nyde at sende Katrine i vuggestue 2 korte dage om ugen og hente drengene efter skole ved 3-tiden igen. Så må vi se om jeg finder på noget andet med tiden - lige nu skal jeg bare nyde, at vi er priviligeret, og at jeg ikke behøver at lave noget.

Kristen og Carl var i Danmark i 10 dage. Det var den rene drøm for Carl, da han kun foretog sig noget, som han selv synes var sjovt. Han var hos farmor sammen med fætter Kristian og kusine Signe i Jylland det meste af tiden. Her blev der spist dansk slik i lange baner, spillet og set fodboldkampe og han var til fødselsdag med masser af ordentlig kage (Carls ord). Farmor sørgede for, at han blev fragtet til Birkerød, hvor han var de sidste par dage. Det var rigtig godt at gense kammeraterne Louis og Jeppe og tiden blev udnyttet til det sidste; sent i seng, hygge-hygge hos Louis, deltog i Trim-dag på Toftevangsskolen, hvor han også fik sagt hej til resten af 3.A, fodboldafslutning med pizza. Tak til alle jer som tog jer af Carl, mens han var hjemme - uden jer kunne det ikke lade sig gøre :-) Alt i mens Carl slappede af og holdt ferie styrtede Kristen rundt og nåede faktisk på 7 dage at overnatte 5 forskellige steder. Farmand havde nemlig temmelig travlt med at være på arbejde og deltage i seminar - og pakke kuffert ind og ud ;-).

Katrine, Gustav og jeg hyggede os mens de to mænder var i DK - og nej, hvor var her stille :-). Vi tog på maritimt museum, hvor Gustav indlevede sig 100% i at være pirat. Inpireret af mormor tog vi på 2 dages teltferie ud til havet for at svale af, da vejrudsigten meddelte 38 grader over weekenden (det faldt dog til 16 om mandagen, så sommeren er ikke helt på plads endnu). Vores lokale kammerat Kristian Rosenvold fyldte 13, så vi var til fødselsdag på campingpladsen med hans familie samt en anden dansk familie, så der var en snært af danskerkoloni over stedet ;-)

Romkugler.....ja, romkugler... mit store dansk madafsavn. Det kommer jo altid som en overraskelse for en, at de pynter op til jul i oktober, men i år var det faktisk en fornøjelse for mig. Bedst som jeg gik der og irriterede mig over julepynten og julevarerne faldt mit øje over en pakke DanCake Mini Rum Truffle Cakes. Det er åbenbart en julespise - det der med danske romkugler - det kender jeg dog ikke noget til (se også billedet nedenfor af dansk Kringle!). Teoretisk set kan de holde sig til juni 2007, men spørgsmålet er jo nok nærmere om varerlageret er stort nok i det lokale supermarked ;-)

 

Australske venner kan også lide karamel snørebånd.

Katrine bager boller.

Halloween

Knud i fuld sving på kældergulvet.

Romkugler fra DanCake.

På vandretur.

Katrine slapper af.

Gustavs klasse.

Dansk kringle...

Morning tea - en hård husmoderpligt ;-)

Diana i Sydney.

Pelikaner ved Myall Lakes.

Mormors telt.

Kristens nye legetøj.

Home