Home

Back to Latest news

November 2006

School of the air - Gustav læser lektier for mormor via web cam og computer. Hvor er det skønt, at internettet kan bruges til noget så luksusagtigt, som at bruge 5 min. på at læse en historie højt for ens mormor. Gustav er nu i gang med sidste semester af børnehaveklasse. De lærer at læse samtidig med at de lærer alfabetet. Han er meget motiveret for at læse, og synes det er sjovt. Han læser små bøger med et par sætninger på hver side og masser af billeder til inspiration.

Christina overraskede familien og havde fået fat i nogle billige flybilletter til 4 dage på The Gold Coast (ca. 1000 km op ad østkysten). Turen bød på noget for alle. Lad os starte med Kristen, som var så heldig at møde nogle lækre parkeringsvagter uden at få en bøde (se billede nedenfor). Iført cowboy hat var vi til et aften-show: Australian Outback Spectacular. Der var heste og kameler, som optrådte, en stor "flyvende" helikopter fik sat skræk i livet på Katrine, men ellers en masse musik og historier om livet på landet i Australien i gamle dage og nu. En af fordelene ved at tage til the Gold Coast er, at det lige er en tand varmere ,og det kunne vi nyde i fulde drag, da vi en af dagene var i Wet 'n' Wild i 33 graders varme. Skønt at bade hele dagen uden at fryse og bare boltre sig afsted i rutchebaner, bølge pools og legelands pools - rigtig sjovt - selv for de voksne. 

Nu hvor mor har skrottet jobbet, så måtte hun jo finde på noget andet meningsfyldt...... Det er blevet til tennistræning, og derfor var en af årets fødselsdagsgaver tennisudstyr fra top til tå. Da Carl allerede spiller tennis morede han sig kraftigt ved at forklare om alle benpositioner, albuer og arme og forvirrer mig totalt. Jeg har tilmeldt mig en 1 1/2 times "tennis klinik" hver uge for kvinder og har kun noget at skyde et par bolde uden for indhegningen og ind i en af trænerne. Jeg (og træneren) ikke tabt modet endnu og jeg synes faktisk, at det er rigtig sjovt.

Kristens skolekammerat Keld har været på besøg i nogle få dage. Kristen har været turguide og nydt at være afsted på ture uden børn og kone, så tempoet kunne holdes oppe på et fornuftigt mandeniveau. Der blev gået turer i lange baner, så farmand kunne mærke at det det 4-tal lurer lige om hjørnet ;-)

Weekenden efter Kristen holdt fri var det mors tur til at holde fri med sin danske veninde Anne. Mens Kristen var helt opladet og fuld af energi til 3 dage alene med børnene drog Anne og Christina 3 dage til Great Keppel Island. En lille tropeø ca. 1500 km op langs østkysten. Vi havde vist begge drømt om at ligge på stranden eller i en liggestol med lukkede øjne uden at skulle holde øje med nogen, men det nåede vi ikke! Vi piskede rundt og spillede tennis, sejlede i havkajak, i katamaran, snorklede, gik tur på den hvide strand og det turkisblå vand, drak kaffe, læste bøger og mest af alt snakkede (uden afbrydelser!). Så vi har vist en tur til gode, hvor vi slapper af - eller måske er problemet, at det kan vi ikke! Vi nød turen og den kunne godt have varet en hel uge.

 


En Huntsman edderkop i vinduesrammen i Artarmon.

Parkeringsvagterne i Surfers Paradise !

Karine, Carl og Gustav nyder strandlivet.

Middag i vores lejlighed på the Gold Coast.

The Gold Coast set fra vores lejlighed.

Fødselsdagsbarnet får vejledning af Carl i at holde på en ketcher.

Keld i The Blue Mountains.

Katrine og lille kære baby Johs - man må låne en anden når ens nye babyfætter bor for langt væk.

Skipper 1 og 2 på katamaran på Great Keppel Island.

Næsten helt udhvilet på vej hjem i flyveren.

Home