Home

Back to Latest news

Maj

Så fik Kristen endelig en chance for at komme af med nogen af sine Land Rover agressioner. Kristen deltog i en undersøgelse ledet af Land Rover, hvor han fik lejlighed til  (endda mod betaling) at fortælle om bilens fortræffeligheder! Et par marketingfolk var fløjet ind fra England og ledsaget af 3 kamera- og lydmænd blev han interviewet og filmet i 3 timer. Interviewet foregik både kørende i bilen med diverse kamera hængende inde og udenfor bilen og i den lokale nat. park i nogle skønne "marketings" omgivelser i solnedgang. Vi har også haft fornøjelsen af en anden dames indkøbsvogn, som bulede vores dør uden at tilkendegive sig! Vi har dog registringsnummeret, så vi "jagter" hende rundt i byen.

Carl har kastet sig ud i nogle nye sportsgrene. Han er begyndt at gå til tennis i den lokale tennisklub. Han har spillet i et par måneder, og synes det er rigtig sjovt, så derfor fik han en fin ketcher i fødselsdagsgave af farmor og farfar. Det går allerede forrygende, og han er rykket op sammen med de mere øvede spillere. Carl har også vist sin styrke inden for cross country løb. Det foregår i forbindelse med skolen, hvor de arrangerer et 2 km løb for alle børn til at starte med. Han fik en flot 4 plads i hans gruppe, nemlig de 9-10 årige drenge og gik derfor videre til det næste løb mod 20 andre skoler. I dette Zone løb fik han en flot plads, som nr. 42 ud af 100 andre drenge, så han har god grund til at være stolt. Der er meget prestige i dette, som f.eks. den anden dag i busen, hvor Carl fik reserveret et sædde af de ældre drenge, fordi han skulle deltage i Zone-løbet!

Gustav er avanceret indenfor øvelsen "transport til skole"! Han tager nu skolebussen til og fra skole hver dag sammen med Carl. Jeg kommer og henter dem ved busstoppestedet sammen med ca. 20 andre mødre. Her udveksles alle tips og tricks og er i byen kendt som "the social mother bus stop"! De holder endda en busstoppestedsjulefrokost. Nåh, men det er jo hyggeligt med lidt small talk ;-) Gustav har allerede været ude i lidt udfordringer med bussen, som da han ikke kunne komme ud af bussen og endte med at køre til det næste busstoppested! Meget målrettet og uden bekymring besluttede han sig så for at gå tilbage til det rigtige busstoppested i et område, han slet ikke kender med diverse veje, der skal krydses. Han blev dog fanget af en anden mor og bragt sikkert tilbage til mig, som var lettere forvirret på dette tidspunkt.

Katrine må vist siges at være verdens nemmeste pige - ellers er mor og farmand bare blevet mere erfarne! Hun sidder stille, siger pænt "be-om", "tak" og "undskyld" og vigtigst af alt, hun gør sørme, hvad vi siger til hende FØRSTE gang! Hun er højt-elsket af Carl og Gustav og bliver overkrammet og kysset af dem begge to dagligt. Hun bringer så meget sjov og glæde ind i familien, og det er bare dejligt. Hun snakker løs på dansk (og vi forstår kun halvdelen!), og hun kaster sig ud i 4-ords-sætninger. Hun er så småt ved at blande engelsk ind i det, men er udemærket klar over, at der er forskel på de to sprog.

Christina har nu fået opdateret sit CV og været igennem diverse kriser om SKAL/SKAL IKKE ARBEJDE. Jeg skifter mening næsten hver dag, og det er ikke en overdrivelse! Nu er vi endda så langt henne, at jeg har søgt på et projektlederjob hos en computerspilsproducent og været til den første samtalerunde, men lad os nu se - mine krav er ikke særlige høje blot: spændende og udfordrende, jeg skal kunne spytte derover til, direktørløn, 12 ugers ferie og rigtig meget nedsat tid, sådan at jeg kan hente og bringe børn....... hmmm. I skal blive opdateret, hvis der sker noget.


Katrines bedste legetøj - hendes prinsesseslot.

Gustav og hans skolekammerat James i klassen.

Gustav med hans nye borg købt med hans "morfar penge", som de hedder her i huset.

Filmholdet gør klar til optagelse.

Kristen tilbagelænet på bilen - ja den fik lidt fedtede fingre af det....puha!

Carl til Zone cross country løb med Laura og hans sportslærer.

I Canberra, hvor der var flot efterårsvejr. Vinterjakkerne blev fundet frem.

Der frigives også et bilede af mor her inden hun kaster sig over desserten, som var uhmmm

Carl og Katrine i efterårsblade i Canberra.

Der surfes på Stockton Beach, hvor vi er på en dejlig weekendtur med Anne og Michael + børn.

Home