Home

Back to Latest news

Februar

I slutningen af Januar gik turen 10 dage til Danmark, hvor vi fik set hvor smuk Danmark kan se ud, når det er rigtig vinter. Vi var igen på en Danmark-rundt tur med 3 etaper for at besøge familie og venner. Denne gang startede vi ud i Skærbæk på et yderst pensionat med lækker dansk frokost, og sørme om ikke de både kunne bage boller, lave kagemand og lagkage - tusind tak, det var dejligt. Fætre og kusiner legede i sneen, der blev spist god mad, og farfar og farmors spændende husbyggeri blev nærstuderet.

Ferien gik videre til mormor, hvor Gustav fejrede sin 5 års fødselsdag med alt hvad der hører til. Onkler, kærester og den arbejdende far kom fra København og fejrede fødselaren. Morfar havde også fødselsdag, så den stod kringle og lagkage i Eskilstrup. Så blev det mors tur til en fridag i København, hvor der blev shoppet danske varer på Strøget, mens mormor tog sig kærligt af Gustav og Katrine. Det blev til en lækker og hyggelig middag hos Lene og Sune, hvor Sune stod i køkkenet, børnene sad bag flimmerkassen og pigerne kunne skvadre! Helt færdige blev de ikke, så de fortsatte dagen efter på La Glace, mens fædre og drenge var i teateret.

I Birkerød fik de to små jævnaldrende kusiner rigtigt luret hinandens små triks af. Der blev snik-snakket, og vi foer ind og ud af dørene som en anden banegård for at besøge vores venner i området. Carl så vi ikke meget til, da han nærmest flyttede ind hos hans rigtig gode og nære ven Louis i en 3 dage. Carl nød til det i fulde træk, og nej, hvor han savner deres specielle venskab! Carl gik i skole i et par dage i Birkerød og blev mindet om den afslappede danske skole. Gustav besøgte hans gamle børnehavekammerat Felix og var også på besøg børnehaven, hvor han fik genopfrisket børnehavelivet.

Christina fløj tilbage til Sydney med Carl og Gustav, sådan at Gustav kunne være klar til første dag i børnehaveklasse. Kristen og Katrine blev i Danmark i yderligere 10 dage, hvor bedstemødrene skiftes til at have fornøjelsen af Katrine, mens far arbejdede. Her i Sydney var de begge savnet meget, men moderen nød bestemt også at have dagene helt for sig selv!

Gitte Lis, Peter og deres 4 børn boede hos os i nogle dage mens de turede rundt i Sydney. Det blev til røde solbrændte næser, Patricks 14 års fødselsdag blev fejret, en stropetur fra Cooggee Beach til Bondi Beach, og der var Amoriner i luften på Valentines dag. Vi afsluttede ferien sammen med en camping-weekend på Umina Beach, hvor vi badede i pool og i havet. Sidste udfordring inden vi sagde farvel til hinanden var en køretur i de store sandklitter ved Stockton beach ....og ja, de sad fast, så det var en rigtig adventure-tur!

 


Farfars flotte husbyggeri.

Gustav fylder 5 år - fejres i Skærbæk.

Farmor og de tre børnebørn fra down under.

Kathrine, Tina og Thomas til Gustavs fødselsdag hos mormor.

Der bliver leget i sneen.

Carl hjælper mormor med snerydning.

Katrine til højbords med oldemor.

Dejlig middag med Anne, Tom, Jens og Eva og en masse børn i den anden ende af bordet!

Fuld gang i gyngerne på Hauser Plads.

Lene, Sune og Kristen ude i kulden.

Se her Johanne - en spændende fjernbetjening den snupper vi lige!

Lisbeth læser historie for Katrine og Johanne.

Gitte og Peter på besøg.

Det nyforelskede par med Bondi Beach i baggrunden.

Gustav i skoleuniform, klar til første skoledag.

Katrine med en fint strikket sweater fra mormor til bamsen.


Home