Home

Back to Latest news

December 2006

 

Kristen rundede et skarpt sving i december, og det blev fejret på Tasmanien. Vi fløj ind til Hobart og krydsede øen over til Strahan på vestkysten. Den vestlige side er kendt for sit regnfulde vejr, men vi var rigtig heldige og zig-zaggede (puha, der var mange hårnålesving) øen i fuld sol og 30 grader. Det var rigtig smukt og mindede lidt om Norske fjelde. 2 dage efter viste vejret sig fra sin grumsomste side, og vi fik både regn og slud. Det var dog hyggeligt at sidde inde i sin hytte med brændeovnen tændt og se sludsne udenfor.

Farmand fik en rød Espresso maskine og kaffekursus, så nu har huset også egen Barista.

Det er nu sæson for det australske krible krable dyreliv. Christina den bangebuks har nu slået sin første (og forhåbentlig sidste!) huntsmand edderkop ihjel i soveværelset. Det tog også det meste af en halv flaske giftspray, så den fik en hel anden farve, da den var død. Jeg skal lige hilse og sige, at den var ca. 8-10 com i diameter, behåret og rigtig ulækker.

Julen er kommet til Australien. Bedste-nisserne har været her med pakkekalender, som bliver åbnet hver morgen. Der er 24 pakker, så man er heldig hver 3. dag, og det fungerer helt fint. Der blev holdt dansk julefrokost med sild, frikadeller, tarteletter og hvad der ellers hører til. Vanillekransene er bagt, træet er hentet ind, marcipanen og nougaten er formet, så nu mangler vi bare noget kulde.

Juleaften: Klik her


Huntsmand indenfor i soveværelset!


Home