Home

Back to news archive

September 2005

Fars dag i Australien er en stor ting. Alt kan sælges under påskud af fars dag, og der bliver lavet tegninger og små vers eller kort fra alle børn til deres far. Gustav kom med en papir butterfly og et lille vers, og Carl skrev selv et fint lille brev med blomst  - se hvor hurtigt man bliver influeret af en anden kultur på billedet nedenfor! Katrine valgte en mere maskulin gave til farmand og gav ham en sammenklappelig skovl til bilen, så vi kan blive gravet fri, når vi nu sidder fast i sandet/mudderet eller hvor det nu bliver!

Christina fik fredag eftermiddag en voldsom lyst til at der skulle ske noget (nyt ikk'), så en to tre blev der via internettet bestilt en nat på et hotel i Port Macquarie med pool, morgenmad og det hele til en virkelig favorable pris. Lørdag morgen kl. 7 kørte vi 5 timer op langs australiens østkyst til en badeby. Det blev ren afslapning med en kort tur i en regnskovspark, hvor vi blev skidt på af flagermus! Lørdag aften sad vi alle 4 og så den gamle indspilning af Roald Dahls bog "Charlie and the chocolate factory" i dobbeltsengen, mens Katrine sov på toilettet i en klapvogn! Søndag morgen blev der spist så meget usundt morgenmad, at det vist dækker den næste månedens ration.

Vi har fået en ny ven, der bor i hjørnet af haven. Da jeg så den første gang, troede jeg selvfølgelig, at det var en syv meter lang giftig kvælerslange, men den rumsterede så højlydt, at det kunne ikke passe.  Det er vist blot en halv meter lang ufarlig "blue tongue lizard", som skulle spise alle edderkopperne, så det sætter jeg min lid til!

Mormor er nu ankommet til 5 ugers besøg i Australien. Den første uge bruger vi på indkøring i at stå op kl. 06 om morgenen til lyden af Rune Scape el. Battle-on fra Carl's computer, jetlag, motion og svømning i det lokale fitness center, bush walking og lidt krybkiggeri i den lokale national park, samt kaffedrikning med mødre og børn. Sidste uge i september går turen mod nord til Fraser Island, Gold Coast og New England på 10 dages bilferie.  


Carl og Gustavs farsdagsgaver.

Vandrestøvler fra str. 21 til 46!

Det var en kold fornøjelse!

Feriens højdepunkt - søndagsmorgenmad. Se det farverige morgenmadsprodukt - rigtig økologiske ;-).

Filmhygge i dobbeltsengene.

Kristens indoktrinering - starter tideligt med bilbladene.

Til brunch i Peter og Malenes nye og flot restaureret hus.

En falden kriger - endnu en flænge i panden efter en tur på skate board. Gustav skal nu igen checkes profesionelt for fummelhed!

Mormor på første bush walk Lane Cove Nat. Park.

Et vand firben set i Lane Cove Nat. Parc.

En af de fine nye kjoler fra farmor og farfar.

Home