Home

Back to news archive

Januar 2005

Ankom den 31. december efter en veloverstået flyvetur. Vi var heldige at få 2 gange 3 sædder til os alle fra Kbh til Singapore, hvilket var meget rart for os og de omkring siddende.  Det område, som vi bor i var afspærret pga. fyrværkeriet, så vi havde lige lidt tovtrækkeri med en politimand, men han fik vist ondt af os og lod os komme igennem afspærringen. Vi nåede lige at se det flotte fyrværkeri ud over Sydney harbour bridge inden vi gik på hovedet i seng.  De næste 3 dage havde vi lidt sjov med Carl og Gustav som stod op kl. 3.30 om morgenen og kunne derefter ikke hænge sammen om eftermiddagen, men nu er vi synkroniseret – også forældrene!

Vi har brugt meget tid på at få kommunikationsudstyret (telefon, internet, mobil telefon) op at køre, men efter en uge uden Internet er vi klar igen. Vi bruger modem til Internettet, så det kan være årsagen til at telefonen er meget optaget.

Det er blevet til et par strandturer ellers er der ikke så meget sommerferiestemning hos familien Bonefeld. Børnene har været trukket rundt i supermarkeder, storcentrer, bilforhandlerer, huskiggeri, så de mener, at de er tæt på at dø. Ellers har vi brugt svimming poolen, som hører til lejlighedskomplekset meget for at få brændt noget energi af. Børnene har det fint med omgivelserne og øver sig på sproget under måltiderne, hvor vi har indført engelsk – godt at starte med noget vigtigt ordforråd så som kiks, sodavand og slik ;-).

Gustav blev 4 år. Vi fejrede det ved at Peter og Malene, samt min bror Martin og kammerat Rasmus var på besøg. Det blev fejret på bedste australske maner med en chokoladekage fra bageren med et selvlysende grønt Shrek-monster-billede på toppen.  Gustav valgte at vi skulle spise på Ninja Turtle tallerkener, så det var en køn omgang! Han fik en GameBoy i gave fra os, som han har spillet en del på siden søndag, så det skal nok blive et hit, når vi skal have lidt fred og ro engang imellem.

Katrine sidder nu selv og er så småt begyndt at møve sig frem ad. Den hjælper lidt når man møffer rundt på et gulvtæppe.

Vores visa er ved at komme i stand, men desværre når vi det ikke til skolestarten den 31.1, så Carl må vente en ekstra uge på at starte skole. Det er han bestemt ikke glad for, da han glæder sig.

På den første australske helligdag (Australia day)  har vi været på vores første sight-seeing uden for Sydney. Vi var ved Blue Mountains, som er et bjergområde cirka 2 timers kørsel fra Sydney. Det var flot at se naturen, spise noget brunch, gå en tur og dejligt at lave noget andet end at være praktiske hele tiden.

De næste par uger går med at finde hus og få bestilt den rigtige bil (Kristens projekt – så jeg håber, der bliver råd til et hus ellers må vi jo bo i bilen ;-).


Vores lejlighedskompleks ved Neutral Bay

Der slappes af ved poolen

Der leges meget med julens medbragte Lego-borg

Martin og Rasmus besøger os og laver STORE bøffer

Der passes på den stærke sol

Gustav bliver 4 år

Gustavs Shrek chokolade kage - købt hos bageren

Carl ved Blue mountains foran "Three sisters"

Gustav på stranden med fødselsdagsgaven (body boardet)

Home