Home

Back to Latest news

August

Katrine er blevet vaccineret på australsk maner! Hun skulle have 4 vaccinationer, og derfor var der 4 sygeplejersker til stede. På samme tid stak de alle 4 i begge arme og begge lår. Det så meget dramatisk ud, men det var hurtigt og effektivt og så smertefrit, som det nu kan blive, når man skal have 4 indsprøjtninger!

Vi er gået i rigtig vintertilstand - der er sne i Melbourne for første gang i mange år. Ingen sne i Sydney - kun blæsvejr! Vi har derfor været på National Australian Maritime Museum og set alt fra rester af Caption Cooks skib til surfbrædder. Vi startede dagen ud på Sydney Fish Market, hvor Carl til hans mors store "irritation" sad og væltede sig i blæksprutter, mens moderen sad og stak noget i de der soya marinerede flerbenede sugekoppe-dyr!

Kristen var med SimCorp til Bledisloe Cup. En rugby-kamp mellem Australien og NewZealand på det olympiske stadion. Fin tur arrangeret af SimCorp med middag, øller og fo'bol en lørdag aften.

Dad's evening" i Gustav's preschool, hvor alle fædre blev inviteret til at svinge danseskoene og prøvede diverse male og legeværksteder sammen med deres børn. Der var kunstværker på væggene og som Gustav stolt sagde den ene dag, da jeg hentede ham: "My painting is in an exhibition" og pegede op på væggen - han var ved at brække tungen flere gange da han skulle sige "exhibition".

Foråret er på vej - første tegn er et flot udsprunget mandeltræ i haven. Katrine nyder sin plastikgynge og styrter hen til terassedøren, hvis man spørger, om vi skal ud i haven. Hun nyder at være ude, selvom mor er lidt nervøs for alle de ting hun putter i munden og piller i derude.

Surfing Sunday - bølger i en indendørs swimming pool. En gang om måneden tager en af de lokale svømmehaller og skruer op for musikken og sætter gang i bølgemaskinen, dvs. der kommer ca. 70 cm høje bølger som knækker, og giv den "rigtige" bølgefornemmelse. Udover bølgerne var der fyldt en masse oppustelige badedyr, vandhoppeborge osv. i de andre basiner. Jeg behøver vist ikke at sige at det var en kæmpe fornøjelse for drengene.


Katrine med et næsten tandløst smil.

Carl spiser blæksprutter.

Gustav tester 3. sæderække, så vi er klar til mormor kommer.

Bledisloe Cup - Wallabies (Australien) mod All Blacks (New Zealand).

Stillingen blev 30 -13 til All Blacks.

Kristen med en kollega, der er gået i knæ.

Badenymfen er klar til en ny badesæson.

Alternativ leg i køkkenet.

Doktor Gustav undersøger patienten Kristen.

Med tvillingerne Luke og Nicolas i Zoo.

Katrine i haven.

Surfing Sunday i Ryde Leisure Centre

En lille aussie cow girl i bushen.

Australsk sovepose - alletiders opfindelse til de kolde soveværelser.

Home