Home

Back to news archive

April 2005

Brormand Martin har været på besøg hos os i en uges tid, inden han drog hjem til Danmark. Han har gennemført den indledende børnepasningsprøve med dikke dikke, sutteflaske og  skemad til Katrines store tilfredshed - bleskift er dog først en diciplin på næste niveau ;-) Alle børn og voksne kommer til at savne en ekstra mand i huset til at underholde og lave chokolade-mouse.

Gustav er ved at mestre diverse nye disipliner. Efter blot 8 ugers svømmetræning hundesvømmer han uden bælte. Støttehjulene er blevet fjernet fra cyklen og forhåbentlig uden for mange styrt og skrammer klarer han også det. De engelske børnesange bliver sunget flittigt, og der bliver set Sesame Street og Thomas Tog i fjernsynet. Christina har været "på arbejde" i Gustavs børnehaveskole en dag, dvs. to forældre hjælper hver dag med at gøre klar til måltider, vaske malerspande og hjælpe børnene med aktiviteterne. Meget interesant at se hvor stille og roligt (og skoleagtigt) at sådan en dag forløber.

Carl blev 8 år og blev fejret med gaver om morgen og på restaurant om aftenen. Dagen efter havde han 6 klassekammerater til kagemand og chokoladekage. Der blev spillet på den nye Gameboy,  bygget med Lego og legeonklen Kristen blev taklet i FIFA 2004 på PlayStation.

Land Rover'en.....ja, først skulle den leveres 2. april, så skulle den klargøres til den 8. april, så var der transportskade - hul i soltaget,  levering 14. april men så fik de det forkerte soltag, og nu siger de ikke, hvad der er i vejen (uhyggeligt) men blot, at den kommer den fredag den 22. april. Ergo vi har en låne- demo-disko 3-V8-benzin bil (ja, hun er ved at lære det) i stedet for vores lyseblå Hertz Toyota Camry.

Første skole-term er nu afsluttet, og børnene har 2 1/2 uges skoleferie. Vi har været på en lille 4 dages miniferie til Port Stephens, som ligger 3 timers kørsel nord for Sydney. Vi startede turen sammen med Peter, Malene samt tvillinger på Stockton-beach med at udfordre den lånte LandRover i en masse sandklitter. Der blev kørt op og ned, børnene grinene, konen skar tænder, og vi sad selvfølgelig fast i sandet. Et par australske familiefædre samt Peter hjalp den uduelige LandRover op af stranden med skovl og dagen var reddet for alle mænd ;-) Højdepunktet på turen var nok at vi kom til at bo ved siden af en koalabjørn. Den holdt til i træet klods op af vores terasse og var ikke sønderlig bange for os. Selvom den så sød ud, tog ingen den med i seng som bamse. Vi var rigtige heldige med efterårsvejret alle dage og var derfor på sejltur og så masser af delfiner, badede på One Mile beach og dasede i poolen på resortet.


Katrine nyder Martins første sutteflaske.

Et kakkelak-uhyre i vores køkken (det er en krydderikrukke i baggrunden)!

Gustav svømmer efter 8 ugers træning uden bælte.

Gustav spiser frokost i hans preschool.

Der gøres klar til eftermiddagslur i preschool.

Carls fødselsdag.

Bilerne - vrum vrum.

Picnic på Stockton-beach.

Stockton beach og sand så langt øjet rækker.

Delfiner ved Port Stephens.

Koalabjørn i træet foran vores feriehytte.

Pause efter en lang tur OP af bakke.

Min nye bug-wheeler.

Mit yndlingslegeplads - magneter.

Hej piger.

Home