Home

Back to news archive

Juni 2005

Så er vi tilbage igen efter nogle dejlige feriedage i Danmark i begyndelsen af måneden. Vi var Danmark rundt på 10 dage, og det føltes ikke så hæsblæsende, som jeg egentligt havde frygtet. Jeg synes, vi fik snakket med en masse venner og familie, og det føltes egentlig ikke, som om vi havde været væk i 5 måneder. Tak til alle dem der mødte op i H.C. Ørstedsparken - det var rigtigt rart, at I prioriterede at bruge noget af søndagen sammen med os. Børnene nød at lege med deres skolekammerater igen -  Felix, Louis og Jeppe - og det var skønt at se, hvor hurtigt de var på bølgelængde igen. Tak til familien der måtte lægge hus til os - det var rigtig dejligt at se jer igen og vi håber, at I har fået genoprettet ro og orden, udryddet de værste sygdomme vi pådrog jer, fået nerverne på plads igen efter Gustavs konstant-bevægende legemesdele og Katrines pillen i sager og er klar til næste gang ;-) På vej tilbage fik Christina afprøvet myndighederne og har nu både fået marcipanbrød, Super flyers og andet slik legalt med ind - så det næste forsøg bliver helt sikkert romkugler - man kan vel have en 26 stykker med til det næste halve år!

Bilnyt: Nu er den gal igen.........Land Rover'en er indlagt på privat hospital med ondt i elektriciteten. Det startede med meget kraftigt symptomer såsom bagagerumsklap der ikke åbnede, justering af sæder fungerede ikke og endeligt, total koma i en time! Så lige nu kører vi rundt i en lille Mercedes A-klasse, som har været brugt til at køre halmballer og jeg overdriver ikke!

Gustavs arme, ben og snakketøj er jo som sædvanlig i konstant bevægelse 14 timer i døgnet, og det betyder jo, at der er mange fald, småskrammer, blåmærker osv. Lige som han var kommet sig oven på feriens kæmpe blå øje, har han nu kvitteret med et brækket kraveben. Han løb og faldt på preschool-legepladsens faldunderlag. Han bevæger sig nu med slynge på i meget mere roligt tempo.....(ganske rart). Desværre når hans arm nok ikke at blive helt frisk til vores 10 dages badeferie til Whitssundays, som starter om en uges tid.

Det går fremad med Carl og Gustav's engelsk men puha - det står sløjt til med det danske....Carl foreslår nu at lave hans hjemmeside på engelsk for det er nemmere end at skrive dansk! Mor Christina begynder straks dansklæsning og skrivning fra i morgen af. Gad vide om det ender som slankekurer, men så kan vi jo prøve at starte igen på næste mandag!


Carl, kusine Johanne og Katrine

På besøg hos morfar til jordbærlagkage - uhm og her får man store stykker!

På Marielyst strand med mormor

Kusine Signe tager sig kærligt af lille Katrine

I Legoland med fætter Kristian og kusine Signe

Den syge bil transporteres afsted til værkstedet

Påskeæg fra farmor

Den faldne mand

Katrine har gang i gåvognen og kører Gustav rundt!

Home