Home

Back to news archive

Juli 2005

Katrine fyldte 1 år den 2. juli. Hun blev fejret om morgenen med pandekager bagt af farmand. Carl og Gustav åbnede gaverne, mens Katrine så nysgerrigt på. Hun fik en masse gode gaver heriblandt et legekøkken, legefrugter, barnevogn + tæppe, bøger, tøj og kopper og tallerkner. Mor lå vandret med toiletsyge og var kun på cola og bananer! Fødselsdagslagkagen er udsat til en anden dag - stakkels barn nr. 3 ;-)

Børnene har lige haft 2 ugers skoleferie, hvor vi for første gang har holdt ferie allesammen sammen. Turen gik med fly til Airlie beach (vi skal jo ikke slide for meget på bilen), som ligger ca. 2300 km nord for Sydney op ad Australiens østkyst. Vi boede 1 uge på fastlandet i en ferielejlighed, hvor børnene badede meget i en kæmpe stor kunstigt anlagt "lagune"/pool, som lå lige uden for vores terasse. Forældrene nød, at der lå en fransk restaurant i underetagen til lejligheden, hvor babyalarmen lige netop kunne nå ned. Så det var på med alarmen, børnene i seng og så ellers nyde noget lækkert mad og vin. Ud over det sørgede fruen for at bestille en babysitter en aften, sådan at vi kunne fejre vores forsinket 10 års bryllupsdag på en restaurant lidt længere væk ude i byen.

Vi var på en bådtur op langs den lokale flod og så en hel del krokodiller langs bredden. De var ca. 3-4 meter lange og lå lige så stille og ventede på noget mad!  Ret imponerende men samtidig meget uvirkeligt, at der lå et kæmpedyr frit i naturen kun 3 meter fra dig, som kunne æde dig!

Kristen var på en en dags snorkle-dykkertur, hvor han prøvede at dykke for første gang på det ydre rev. Der var masser af flotte fisk og et farverigt koralrev. På turen tilbage, så de en stor hval, som hoppede med 3/4 af kroppen op af vandet og sprøjtede vand ud til alle sider. Se de flotte billeder nedenunder.

Derefter sejlede vi ud til Hook Island, som er en af øerne, der hører til Whitsunday Islands. Her boede vi i 4 dage på et resort. Det mindede nu nærmere om en backpackers, så det vagte minder om de gode gamle dage, hvor vi turerede rundt med rygsækken og så på rismarker og templer i en uendelighed. Vi boede nærmest på stranden og havde valgt dette sted, fordi det har et koralrev kun 20 meter fra strandkanten. Vi kunne alle svømme ud med snorkel og maske og se på alle de flotte fisk og koraler. Det var en dejlig ferie, hvor vi fik slappet af allesammen.

Kristen er nu "certificeret" til at køre traktoren, så nu bliver det spændende om hele familien nu også skal ud og svømme med bilen, skubbe den og trække den fri for ellers er det vel ikke sjovt, vel drenge ;-). Kristen udfordrer os eller bliver det mon bilen der udfordrer Kristen i denne sidste weekend i juli, hvor vi slipper bilen fri i en national park med noget 4wd'ing igen.


.

1 år

Home